Szeretettel köszöntelek a Konyhatündérek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhatündérek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhatündérek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhatündérek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhatündérek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhatündérek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhatündérek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhatündérek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Fele csokis, fele citromkrémes.
Piskóta:
7 tojás, 35 dkg kristálycukor, 28 dkg liszt, fél tasak sütőpor, 14 evőkanál víz.
A tojásokat kettéválasztjuk, a tojásfehérjéből a cukor negyedével habot verünk. A sárgájához hozzákeverjük a többi cukrot, és habosra keverjük, majd hozzáadjuk a sütőporos lisztet és a vizet. A habot belekeverjük a sárga masszába, és kerek alakú formában elosztva 4 lapot sütünk. Amikor kihűltek a lapok, kettévágjuk őket. Egy tortához 4 lapunk lesz.
Csokikrém:
Két csokipudingot megfőztem 7 dl tejben, kb. 15 dkg cukorral,olvasztottam bele egy táblás csokit és tettem bele egy dl vízben felforrósított egy kanál zselatint, majd keményre vert tejszínhabbal elkevertem, és amikor rákentem a lapokra, akkor még reszeltem rá csokit is jó bőven.
Citromkrém:
7 dl tejben 20 dkg kristálycukorral megfőzünk 2 tasak tejszín ízű pudingport. Feloldunk 1 cs. zselatint 1,5 dl vízben, felforrósítjuk, és ezt is hozzákeverjük.
Adunk hozzá 3 citrom reszelt héját és levét, majd amikor kihűlt hozzákeverünk fél liter tejszínhabot és jó krémesre kikeverjük. Ezzel a krémmel töltjük meg a tortát.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!